Sötvatten

Att ha ett akvarium med vackra fiskar som lugnt simmar omkring i ett vackert inrett akvarium är avstressande för både själ och kropp. Men det är inte bara vi vuxna som har glädje av ett akvarium utan det är även något man kan ha tillsammans med sina barn där barnen har sina egna fiskar med alldeles egna tilltalsnamn. Dessutom är det ett bra sätt för dem att lära sig om vattenkvaliteter, olika sorters fiskar och vad de heter, vilka fiskar som passar ihop etc.

Vad är en gammal tavla som inte säger något mot ett vackert tavelakvarium?
Välkomna in i butiken och titta på våra välskötta akvarier så berättar vi mer om våra fiskar och växter. Kolla upp vad vi kan erbjuda i akvarieväg och begär gärna prisuppgift.
Eftersom vi är väldigt angelägna om att ni ska få ett bra resultat när ni har köpt ert akvarium får ni gärna rådfråga oss om det är något ni undrar över.

 


PURE IN innerfilter

Förbättrad Fluval plus med 3-stegs ljudlös filtrering, mekanisk, kemisk, biologisk. Indikator som visar när filtret bör rengöras. Info

 

Sötvattensfiskar

Fina tetror och många andra sötvattensfiskar i butiken! Nu kan du också beställa fisk m.m. direkt från våra grossistlistor. Läs mer...

 

Växter

Fräscha akvarieväxter. Kom och ta en titt i våra växtakvarier, med fina kraftiga plantor.

 


Akvariedekorationer

Ett flertal olika luftdrivna akvariedekorationer för ditt akvarium.

 

 

 

LED-belysning
Vi har LED för både söt och saltvatten. Aqua Illumination Prime HD, Hydra 26™ HD LED, Hydra 52™ HD LED, Aquael, Sera m.fl.

 

REPASHY SUPERFOODS

Nu har vi även Repashy Superfoods i butiken! Välj bland olika sorter!