Katt

Att ha katt betyder att man har ett intelligent och mycket egensinnigt djur i sin hemmiljö, men även ett riktigt keldjur som tycker om att gosa och att ligga i ditt knä.
Det går inte att dressera en katt som man kan göra med hundar men man kan lära dem att göra konster om katten vill det för katter samarbetar bara när de själva vill.  Eftersom katter är mycket självständiga varelser använder de sin förmåga enbart till sådana saker som kan gynna dem själva som tex. att öppna dörrar genom att hoppa på handtaget, föra mycket oljud för att tillkalla människor, dricka vatten från kranen, hitta hem etc. Även deras syn och hörsel är mycket bättre utvecklad hos katten än hos människan och ibland kan man tro att de har en övernaturlig förmåga.
Alla katter som vistas ute ska ha halsband helst med namn och tel.nr. inskrivet i en liten namntub. Alla katthalsband ska vara elastiska eller ha säkerhetslås ifall katten skulle fastna i en gren eller något annat och ska då ha möjlighet att få av sig
halsbandet så att de inte stryps. Matskål och toalett ska inte stå för nära, då katter inte vill uträtta sina behov för nära maten.

 


Kattsand

Kattsand Golden white, Golden gray och Golden odeur från Pet-earth.

 

 

K9 - PÄLSVÅRD 2.0

Svenska K9 COMPETITION har satt en ny, högre världsstandard inom pälsvård för katt. Upplev svensk världsklass. Till tävling och vardag

 

Kattlucka för Microchip.

SureFlap känner igen mikrochipet i kattens nacke och öppnar bara dörren för den. Välkommen in för en demonstration!