Hund

Att ha hund är att ha en vän för livet, en som älskar dig och viftar på svansen av glädje varje gång du kommer in genom dörren. Visst är det mysigt att se hela deras glada uppenbarelse och man kan nästan känna hur mycket de har längtat efter att man ska komma hem eller in i rummet.
Alla hundar kräver fast dressyr, sedan beror det på rasen hur lättlärda de är.
Hundar har en enormt bra hörsel och ett fantastiskt luktsinne, de är mycket emotionella och känner snabbt av vilken sinnesstämning husse eller matte är i. De är även bra på att direkt känna av om adrenalinnivån stiger hos ägaren och direkt åker öron och svans upp, därför är det viktigt att behålla lugnet i alla situationer så att hunden känner att det inte är något farligt som väntar. En hund vill också gärna ha en egen myshörna helst med utsikt över dörren så de kan se om någon kommer in i rummet. Tuggben av alla de sorter är bra då det ger hunden friskt tandkött och man undviker beläggning (plack) på tänderna. Tänk bara på att inte lämna hunden själv när de tuggar ben då de lätt kan sätta i halsen (gäller speciellt valpar).
Matskålen ska alltid stå på samma plats och man låter hunden äta ifred. Kloklippning bör ske var 14:e dag med speciell klosax och man bör redan vid 8 veckors ålder vänja valpen vid att ha halsband och gå i koppel. Man bör också gå igenom hunden varje dag, känna i pälsen efter fästingar, tovor, kolla trampdynor, klor, tänder, öron mm.

 


Supertugget HEAVENLY

Nu har vi fått in supertugget Heavenly! Tugg med tyngd och attityd som varar längre.  Prova på Heavenly, och märk skillnaden!

 

 

SUREFLAP Hund/kattlucka

För små hundar eller stora katter! Kom in till oss så berättar vi mer!

 

 

 

 

DAP feromoner

DAP är lugnande feromoner för din hund, med en mängd olika användningsområden. Läs mer..

 

 

e

Spårlinor, Clickers, Spårselar

Spårlinor, Clickers och spårselar.

 

 

 

 

 
r

MIM Variocage hundburar

Nu har vi MIMs säkra hundburar/grindar i vårt sortiment. Kom till oss så hjälper vi dig hitta bästa alternativet för din hund/bil!

 
t

Foolee - Gör borstningen lätt

Stort utbud av Foolee's kardor. Tar enkelt bort överflödigt hår. Mycket bra kvalitet, med livstids garanti. För hundar, katter, gnagare och häst! Se här för mer information.

e

K9 - PÄLSVÅRD 2.0

Svenska K9 COMPETITION har satt en ny, högre världsstandard inom pälsvård för hund och katt. Upplev svensk världsklass. Till tävling och vardag.

 
r

PlaqueOff

Mot dålig andedräkt, avlägsnar tandsten, ger friskt tandkött, motverkar plack.

 

 

 
t

Fästingmedel Fixodida Zx™

Fästingmedel/ kosttillskott för din hund och katt. Fixodida ger även blankare päls, bättre stresstålighet, behagligare andedräkt m.m

 
 

FLEXI VARIO

FLEXI VARIO - högteknologiskt hundkoppel, som erbjuder flexibilitet, säkerhet och komfort för både hund och ägare! Många nya varianter och tillbehör!

 
3

SUREFEED Foderautomat

Kattmatskålen som öppnar endast för din katt med microchip eller RDIF-tag. För hem med flera katter/ hund. Finns även utan chipensor. 

 

 

 

VGW-selen!

Sanslöst bra om du har en hund som drar eller gärna vill till andra hundar! Gör även hunden lugnare!
Kom gärna in o kolla!